tiistai 9. marraskuuta 2010

Fabulous Goose

Tanskalaisen fabulous goosen kauniit ja ympäristöystävälliset muovihenkarit ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Henkareiden taianomainen design sai inspiraationsa ruotsalaiselta kirpputorilta muutama vuosi sitten. 1950-luvun nostalgiaa henkivä taianomainen lopputulos on aikuisten ja lasten mieleen.
Pohjoismainen ympäristöystävällinen tuoteHookie henkari on  täysin pohjoismainen ja se valmistetaan tällä hetkellä ympäristöystävällisimpänä tunnetusta muovista, joka on biohajoavaa ja kierrätettävää. Hookie henkareissa ei ole myöskään allergeeneja tai hormoonihäiritsijöitä, kuten ftalaatteja.
Henkareiden PP-muoviin tarvittava petroli tulee pääosin norjasta. öljy polymerisoidaan suomessa, ja meiltä hankitaan myös henkarien turvalliset, elintarviketeollisuuden väriaineet. Henkari saa lopullisen muotoonsa ruotsissa.
Kestävää kehitystä
Fabulous goosen perustajien mielestä hookie -henkari edustaa kestävämpää kehitystä kuin puuhenkarit. Maapallon hyvinvoinnille arvokkaita puita ei kuole. Kyseenalaisia väriaineita ei käytetä. sarja työllistää lähellä eikä lapsityövoimaa käytetä missään valmistusvaiheessa. Kevyiden henkareiden kuljettaminen jättää myös pienemmän hiilijalanjäljen kuin raskaiden puuhenkareiden kuljettaminen maapallon puolelta toiselle. Eettinen toiminta on sarjan perustajille kolmen lapsen vanhempina erittäin tärkeää.
Pitkäikäinen henkari
Ekologista ajattelutapaa tukee henkarien pitkä käyttöikä. Henkareita käytetään myös myymälöissä, missä ne joutuvat kovan kulutuksen kohteeksi. Lastensa henkarit voi siis ajan myötä kierrättää eteenpäin.

Ei kommentteja: