maanantai 8. lokakuuta 2007

Ombrellinon historiaa

Ombrellino on perustettu 1978. Paola oli silloin vuoden ja Martina syntyi seuraavana vuonna.
Tytöt ja Ombrellino ovat kasvaneet yhdessä. Tavaravalikoimat ovat kehittyneet heidän ja ystävieni lasten myötä. Tytöt muistelevat usein sitä jouluaaton aukioloaikaa, jonka he viettivät myyntitiskin takana lattialla toivoen, ettei kukaan tulisi ostamaan mitään.


Ensin olivat Sevin ihanat puulelut, sitten Petit Jour´in Pikku Prinssi, Maisa, Babar ja monet muut tuotteet. Ranskan Jurassa sijaitseva Vilac, jonka leluja sanotaan puulelujen Ferrareiksi, tulivat myös varhaisessa vaiheessa mukaan. Monet muistavat Naj-Olearin kankaat ja laadukkaat Irlantilaiset huovat.

Nyt maihinnousun ovat tehneet Barbapapa, Pylones lamput, leivänpaahtimet ynnä muut värikkäät ihanuudet. Tintin T-paidat, julisteet, raketit, Milou ja muut tuotteet ovat olleet pienten ja isompienkin poikien suosiossa. Bensimonin House Caset ja muut pussukat ovat osaa sisustus linjaamme.

Ah ja sitten.... irlantilaiset huovat ovat jälleen tulleet valikoimiimme. Huiman kauniit värit, lasten huopa, polvi/hartiahuopa ja torkkuhuopa, kaikki 100% lampaanvillaa.

Tervetuloa katsomaan.... ja nauttimaan...

Parhain Terveisin, Maija Rydman

Ei kommentteja: