torstai 30. syyskuuta 2010

Valoa syksyyn

Syksyn tullessa lastenhuoneissa saattaa olla todella pimeää. Lastenhuonetta voi kuitenkin valaista kevyesti turvallisilla yövaloilla.  Ombrellinossa on valikoimissa jo tutuksi tulleiden Barbapapa valojen lisäksi pingviiniä, norsua ja pupua.





maanantai 27. syyskuuta 2010

Luovat palikat








ShapeMaker palikkasetti käsittää 25 värikästä, geometrista palikkaa. ShapeMaker palikat ovat valmistettu ympäristöystävällisestä uusiutuvasta kumipuusta ja ovat käsin maalatut. ShapeMaker palikoista voi koota tuhansia erilaisia kuvioita ja yhdistelmiä, ja palikat sopivat kaiken ikäisille.
ShapeMaker on testattu sekä alanasiantuntijoiden keskuudessa että lasten leikeissä.
ShapeMaker on voittanut vuonna 2009 Englannissa Practical Pre-School Award- palkinnon 94 prosentilla äänistä. ShapeMaker on voittanut lukuisia muitakin palkintoja kuten: Best gift for kids TopDrawer 2008
Mitat 21cm x 21cm x 4.5cm paino 1.2Kg  Tuotteet ovat testattu EN-17 testissä eivätkä  sisällä myrkyllisiä aineosia. Valmistaja Miller Goodman.
PlayShapes on ainutlaatuinen palikkasetti, joka käsittää 74 geometristä palikkaa.  PlayShapes palikoilla lapsi voi muodostaa satoja 3D hahmoja kuten eläimiä, ihmisiä, kasvoja, kulkuvälineitä, taloja ja paljon muuta. Pienemmät lapset oppivat tasapainottamaan eri muotoja saadakseen aikaiseksi erilaisia hahmoja. Isommat lapset voivat muodostaa hienoja 3D-kuvioita malleista sekä saada itseluottamusta omien mielikuvitushahmojen toteuttamiseen. PlayShapes kannustaa myös aikuisia leikkimään yhdessä lapsen kanssa.
PlayShapes palikat ovat valmistettu ympäristöystävällisestä kumipuusta. Palikat tuntuvat pehmeiltä kädessä. Palikoiden mukana tulee puuvillainen pussi, jossa niitä voi säilyttää leikin loputtua.
PlayShapes palikoiden suositusikä on +3 vuotta, koska niihin kuuluu pienempiä osia. Nämä osat voi toki poistaa alussa ja lisätä leikkiin myöhemmin.
Laatikon koko  21cm x  19cm x K 15cm Paino 3.2kgs . Tuotteet ovat testattu EN-17 testissä ja eivätkä  sisällä myrkyllisiä aineosia. Valmistaja Miller Goodman.
Molemmat tuotteet ovat myynnissä Tate Galleryssä.

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tintin syksy malliston feelistelyä

Fleece kypärämyssy ja kaulaliina. Väreinä vihreä, oranssi, harmaa, sininen, ruskea.