keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Hello Kitty astiat ja evästarpeet




































































Hello Kitty melamiini lautanen, eväslaatikko ja pullo ovat tulossa toukokuun puolivälissä, syvälautanen ja lasi ovat jo saapuneet. Tulossa myös verkkokauppaan lähipäivinä.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Seinäkelloja, käkikelloja

Upeat Diamantini & Domeniconin seinäkellot ja käkikellot tulossa toukokuun alussa. Tyylikäs tupaantuliaislahja, tai upea kello sekä moderniin että perinteisempään kotiin.
Myös verkkokaupassa.







keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Äitienpäivävinkkejä Ombrellinosta


Kevät tulee vihdoinkin ja sen myötä äitienpäivä.

Ombrellinossa on paljon ihania uutuuksia värittämään kevään tuloa. Tämän kevään väripilkkuna Mariette Jonbaz tekstiilit, jotka ovat valmistettu Ranskassa ja materiaalit ovat Öko-tex-sertifioidut eli myrkyttömiä. Äidille lahjaksi ehdottaisimme kaunista meikkipussia, joka on muovitettu sisältä (koot 29 x 12cm & 20 x 12cm).

House Case säilytyslaatikoihin on myös saatu lisäystä. Upeat kiiltävät kuosit, kulta, hopea, pronssi sekä luumu kruunaavat sisustuksen. (small : 30x20x19 cm, medium : 45.50x36x30 cm ja large : 60x50x40 cm).

Äitiyden ja hedelmällisyyden symboli maatuska sopii äidille kuin äidille sekä säilyy lapsille ja lapsenlapsille. Se on lisäksi kaunis sisustusartikkeli.

Pylonekselta löytyy paljon ihania hyötytarpeita äideille. Keittiöön jäätelökauhat sekä vihannestenkuorimisveitset. Kauneudenhoitoon imukupeilla peiliin kiinnitettävät kynsiviilat ja pinsetit. Matkalle mukaan kokoontaitettavat sateenvarjot sekä vetoketjulliset lompakot.

Tuotteet myynnissä sekä liikkeessä että verkkokaupassa www.ombrellino.fi

Hyvää äitienpäivää!

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Tinttikellot nettikaupassa




















Upea Tintti taskukello, jota on valmistettu vain 1000kpl (numeroitu.
Sporttinen punainen rannekello silikonirannekkeella, paljon säätövaraa.

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Uutta verkkokaupassa, Smurffit, Barbapapat...

Barbapapa kylpylelut, figuurit sekä Smurffit lisätty verkkokauppaan.



torstai 9. huhtikuuta 2009

Ribambelle-korut














Pikku tytön unelma korut. Suloisia ranne-ja kaulakoruja sekä säädettäviä sormuksia. Materiaaleina hopeoitu metalli sekä kangaspunos ja kestävä naru. Kruunaa kesämekon!

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Ombrellinon verkkokauppa on auki!

Ombrellinon verkkokauppa on auki!

Ombrellinon tuotteita tilata suoraan kotiin uuden verkkokauppamme kautta.

Olemme valinneet verkkokauppaan tuotteita kaikista kategorioistamme mm. Barbapapaa, Tinttiä, Maisaa, pehmoja ja paljon muuta ihanaa. Uutuutena myös upeat italialaiset Belloran vohvelikankaiset pyyhkeet, joita saa tilata vain netin kautta.

Kaikki tuotteet eivät ole toistaiseksi vielä päässeet nettiin. Joten jos et löydä toivomaasi tuotetta netistä, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostitse niin voimme lisätä haluamasi tuotteen verkkokauppaan.

Tervetuloa ostoksille: www.ombrellino.fi